Поставиха колчета против паркиране между блоковете в Зона Б-18 (видео)

  • 03 октомври 2018 11:19

  • 3302
  • 5
Поставиха колчета против паркиране между блоковете в Зона Б-18 (видео)
© bulphoto

Възмутен гражданин, живеещ в Зона Б-18 в столицата, сигнализира за безумно разширение на зелената зона в града.

След като от Столична община решиха да разширят зоната за платено паркиране от фирмата-изпълнител побързаха да циментират ограничителни колчета в тревата между блоковете. Скоро се очаква общински служители да започнат да събират такси за паркиране.

"Не ви ли омръзна да крадете от тази държава... Ще ни правят Зелена зона... И слагат тези безумия навсякъде... Кой неграмотник реши да циментира дупка в земята... Питам се аз...?", пише читател на Novini.bg.

Редно ли е това, се питаме, гледайки кадрите от видеото?

Припомняме, че по предложение на районните кметове бе решено зелената зона за паркиране в София да се разшири с още около 5500 места. Паркирането става платено в горната част на квартал "Лозенец" и в новите участъци от районите "Оборище", "Възраждане" и "Красно село".

В район "Възраждане" зелена зона с около 1400 паркоместа се въвежда в участъка между булевардите "Сливница", "К. Величков", "Скобелев" и "Опълченска" - тоест в кварталите "Зона Б5" и "Зона Б18". 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3302 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.10.03 | 13:14

5
точно така, тоя наглец кой се е заобиждал че нямало как да паркира колата си по тротоарите
И данъците на трошките трябва да вдигнете

2018.10.03 | 12:45

2
Колкото по-стара трошка, толкова по-висок данък трябва да има. Брутално трябва да се вдигнат. Писна ми да дишам отровите на мърлявите дозеляци на 20-30 години.

2018.10.03 | 13:12

4
те пък сегашните щот са много чисти и колко излъгани има че като била нова колата и грам не замърсява, пфууууу, наивници (електроника братче'т)
ХаСан

2018.10.03 | 12:48

3
Браво на общината, така трябва да бъде.
Терена е общински, и трябва да се плаща.

Лично бих препоръчал на държават, като се строят нови блокове, да има изискване всеки блок да има толкова подземни или надземни гаражи, колкото и апартаменти има.
В момента първия етаж го правят магазини и офиси и после нямало парко места.
Като спираш на чужд терен, ще плащащ !!!
Точно така трябва!

2018.10.03 | 12:43

1
Да имаш кола не е право, а задължение. Ако не можеш да си позволиш да си платиш за паркиране, не си купувай кола. Има градски транспорт. Купи си колело, бързо е, здравословно е. Колите цапат. В цял свят е така. В япония преди да си купиш кола трябва да докажеш, че имаш място за паркиране и после получаваш разрешение да си купиш кола.

Добави коментар

Водещи новини