Максималните температури утре ще са между 0° и 5°

  • 17 февруари 2012 19:35

  • 582
  • 0
Максималните температури утре ще са между 0° и 5°
©

През нощта облачността от северозапад отново ще започне да се увеличава и на места в Западна България ще има превалявания от слаб сняг.

Минимални температури между минус 2° и минус 7°, в Североизточна България до минус 10-11°, но сутрешните температури в западната част от страната ще бъдат с няколко градуса по-високи от вечерните минимални.

В София сутринта температурата ще бъде около минус 2°, съобщиха от НИМХ при БАН. Утре преди обяд над страната ще има значителна облачност и на много места ще превалява слаб сняг. В следобедните часове над по-голямата част от страната облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър.

Максимални температури между 0° и 5°, в София 2-3°.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца - през деня слабо ще се повиши и ще стане около средното.

В планините ще има значителна облачност със слаби превалявания от сняг. По-късно през деня облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа умерен, по високите и открити части силен северозападен вятър. Максимални температури - на 1200 метра около минус 3°, на 2000 метра минус 8°.

Последвайте канала на

Весела Найденова
582 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини