БСП се срещна с Асоциацията на производителите и вносителите на хранителни добавки в България

  • 02 октомври 2018 16:01

  • 2633
  • 2
БСП се срещна с Асоциацията на производителите и вносителите на хранителни добавки в България
© Пресцентър

Народни представители и експерти от БСП се срещнаха с ръководството на Асоциацията на производителите и вносителите на хранителни добавки в България. Това информираха от пресцентъра на партията

На нея те обсъдиха проекта „Визия за България”. На срещата присъстваха Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП, зам.-председателят на ПГ на „БСП за Българя” Христо Проданов и народният представител Димитър Данчев, както и експерти от левицата. На нея бяха обсъдени идеите за данъчна политика от страна на БСП. По думите на Атанас Зафиров Визията е стратегически документ и е отворен за допълване за конструктивни и полезни за страната предложения от всички експерти.

От страна на Асоциацията на производителите и вносителите на хранителни добавки в България беше проявен интерес към предложенията на левицата в данъчната политика. Те отправиха редица конкретни предложения. Беше споделен и европейският опит в тази насока.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2633 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дядо Йоцо

2018.10.02 | 16:29

2
След тази среща светът вече не е същия.
баба Вуна Бузлуджанска от младежкото БСП

2018.10.02 | 16:23

1
Не ви трябват хранителни добавки за мускулна маса , а такива за умствен багаж , там куцате и с двата крака , "другари " на хиените !

Добави коментар

Водещи новини