Жестока катастрофа на АМ "Хемус". Млад мъж уби 74-годишен шофьор

  • 27 септември 2018 11:35

  • 8928
  • 2
Жестока катастрофа на АМ "Хемус". Млад мъж уби  74-годишен шофьор
© Булфото (архив)

74-годишен мъж е загинал при катастрофата между лек и товарен автомобил на автомагистрала „Хемус“ при км 352. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Сигналът за инцидента е постъпил в 07.19 часа днес в дежурната част на ОДМВР - Шумен. Съобщено е за настъпил пътен инцидент на автомагистрала „Хемус“ в посока към град Варна. Към мястото са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Произшествието е възникнало на около 5 км след етапната връзка от Шумен в посока Варна по магистралата. Водач на товарен автомобил Дачия „Докер“ със софийска регистрация застигнал движещия се пред него лек автомобил Форд „Фиеста“ с шуменска регистрация и го ударил. В резултат на удара лекият автомобил се е завъртял и се е преобърнал в крайпътната канавка. Водачът - 74-годишен мъж, е загинал. 72-годишната му съпруга, която се е возила на предната дясна седалка е откарана за преглед в МБАЛ - Шумен. Установена е лицева травма. Настанена е в Хирургично отделение на шуменската болница, без опасност за живота. Водачът на дачията също е откаран за преглед в МБАЛ. Освободен е след като бил прегледан. К.К. (на 27 г.) е правоспособен, тестван бил за алкохол. Наличие не е установено.

Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8928 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2018.09.27 | 21:43

2
Минах покрай тях в 9 часа. Трупа на дядото беше на платното. Грозна гледка. Младия виновен, но ме порази друго. Тази бръмбарка фиестата беше отнесла 15м. мантинела и беше в полето по таван. Ако мантинелата беше читава, дядото щеше да е жив. Просто декоративна гофрирана ламарина.
123

2018.09.27 | 13:27

1
Мръсен изрод, карал и си бъркал в за.дника вместо да гледа пътя, баз ловя, че е била няква слу.жебна тая бангия, тия карат като ненормални, Бог да го прости дядото. Аман от неща.стници по тия пътища. Като се качиш в тъпия си дъргел гледай си карането, ама не ще пият кафе, ше ядат банички, ше си търсят я запалка, я цигара или ще цъкат на телефона. Мало.умници.

Добави коментар

Водещи новини