Красимир Велчев: Мотивите на Нели Нешева са лични

  • 17 февруари 2012 12:55

  • 908
  • 2
Красимир Велчев: Мотивите на Нели Нешева са лични
©

Мотивите за оставката на Нели Нешева са ясни. Те са лични и както и тя сподели с нас – достатъчно напрежение се нагнети в обществото.

Това заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

"Мотивът и причините, които нагнетиха обществото не са в бонусите, според нас. Мотивите са много по-дълбоки", каза Велчев. "В една институция, където се разпределят над 3 млрд. лв., интересите са много силни и касаят много хора. Това, че г-жа Нешева е по-остра в изказванията, лично ние го намираме като едно положително качество за председател на НЗОК", каза още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

По искане на г-жа Нешева се срещнахме и тя подаде своята оставка, допълни той. Бяхме заедно с председателя на парламентарната здравна комисия Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, посочи Велчев.

"Надявам се, и другите парламентарни групи също да вземат отношение по тази оставка, за да стане по-ясна картината", посочи още Велчев.

"Предлагам - да не коментираме кой колко бонуси е взел, това нещо ще го разгледаме като първопричина за оставката, но това не е причина за създаване на напрежение", отговори Велчев на въпрос за това, че заместничката на Нели Нешева е взела по-голям бонус от нея.

"Още оставката й не е приета, за да мислим кой ще смени Нели Нешева", заяви още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
908 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дани

2012.02.17 | 21:06

2
до красимир велчев:духай го бе кавал смотан!
agabaga

2012.02.17 | 16:44

1
"Това, че г-жа Нешева е по-остра в изказванията, лично ние го намираме като едно положително качество за председател на НЗОК." И аз харесвам много милиционерският и тембър. Цяла нощ сънувах, че нашите пак са тук.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини