Нинова: Нека всички се обединим и като българи да защитим своите сънародници тракийци

  • 22 септември 2018 14:36

  • 3494
  • 4
Нинова: Нека всички се обединим и като българи да защитим своите сънародници тракийци
© Пресцентър

Честит празник на Независима България - голямо, национално и държавно постижение, което трябва да браним всеки ден и днес. Скъпи тракийци, дошли на този ден, тук, от цял свят, моля, приемете нашето уважение за това, че почитате героизма и паметта на предците си, загинали тук.  Поздравявам ви, че тачите традициите и ги препредавате на деца и внуци. Над вашите семейства тежи една несправедливост.

Това каза председателят на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за на Националния тракийски женски събор-поклонение в с. Аврен, който се провежда под патронажа на вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, предадоха от пресцентъра на партията. Тя добави, че  вярва, че всички институции ще се обединят в усилията да получат тракийските българи обезщетения за претърпените загуби.

,,Миналата седмица внесохме закон в Народното събрание за правото на тракийците от Беломорска Тракия да предявяват своите искания безсрочно. Нека всички политици да се обединим за това и като българи да защитим своите сънародници. Знам, че където и да сте по света, носите България в сърцето си. Днес е голям ден за всички българи. Да ни е честит празникът на Независимостта'', каза още Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Владимир Василев
3494 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ОТВРАТЕН

2018.09.22 | 19:39

4
Кури и на този свят ден доказа лицемерието си .

2018.09.22 | 18:12

3
А за 45 години "народна власт" защо не ги защитихте? и защо не го направихте официален празник а чествахте седми ноември?.
опорна точка

2018.09.22 | 15:46

2
Отдела,на "история" късате джуки! Много тънка интрига се опитвате да направите с това изказване на Кури

2018.09.22 | 15:06

1
Както едно време вашата изкуфяла партия защити македонците и прие "братската" прегръдка на Москва ли?

Добави коментар

Водещи новини