АПИ: Не сме водили разговори с депутати за вземане на асфалтови проби от новоизградени пътища

  • 16 септември 2018 11:25

  • 43532
  • 4
АПИ: Не сме водили разговори с депутати за вземане на асфалтови проби от новоизградени пътища
© Булфото

Агенция "Пътна инфраструктура" не е водила разговори с народни представители за вземане на асфалтови проби от участъци по автомагистралите „Люлин”, „Тракия” и др., републикански пътища за проверка на качеството. Уточнението е по повод твърдения на народния представител Елена Йончева в ефира на Нова телевизия, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Припомняме, че по разпореждане на министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е ще бъде направена инвентаризация на републиканската пътна инфраструктура, която е 20 000 км. Информацията трябва да бъде обобщена от АПИ до средата на месец октомври 2018 г., като се определят пътищата, за които трябва да се предприемат незабавни мерки.

Докладът ще включва данни за състоянието на настилката, канавките и банкетите, мантинелите, вертикалната и хоризонталната маркировка.

Ще бъдат посочени последните ремонти на пътните отсечки, както и кой ги е изпълнявал. За всяка пътна отсечка ще бъдат посочени сигналите, които са подавани, както и какви мерки са взети по тях. За всеки път трябва да се предложат мерки, за да бъде приведен в нормално експлоатационно състояние, както и срокове, в които могат да бъдат изпълнени.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
43532 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
АПИ СА КОРУМПИРАНИ

2018.09.17 | 06:17

4
Кое не е ясно!
Не се оправдавайте !

2018.09.16 | 16:06

3
Ваше задължение е ! Иначе каква провека точно правите ? По документи ли ? Амо то по документи може и да се изкарат бетон ама няма да бъде истина ! А може би в тази държава всеки чака лично Б.Борисов да му заповяда . Смешни дтржавни институции. Лошото е че,това умишлено го наложи Б.Б. като практика -така Той и само ТОЙ Е....Ами всеки и всичко (къде ли пише нещо подобно) ?
Смешки

2018.09.16 | 14:03

2
АМ Люлин е по скъпа от тунела под Ламанша,и се ремонтира нон стоп .

2018.09.16 | 12:50

1
Така става когато срока е вчера.

Добави коментар

Водещи новини