Единият брат от Галеви се оказа некоректен платец

  • 10 септември 2018 14:45

  • 3336
  • 1
Единият брат от Галеви се оказа некоректен платец
©

Единият от братя Галеви - Ангел Христов не е плащал с години такса смет, информира БНР.

Той е в списъка на некоректните платци на общината в Сапарева баня. По неофициална информация задълженията са за около 14 хил.лева.

Преди да изчезнат, за да не влязат в затвора с присъди за по 5 години, Ангел Христов и другият "брат" Пламен Галев  държаха разкошно имение в с. Ресилово. Там сега живеели жената на Ангел Христов и децата му. Докато съпругата и децата на Пламен Галев са в Лондон, казват местни хора.

Такса "смет" за огромния имот обаче не е плащан. Юристи казват, че имението се води на офшорни фирми на Сейшелските острови или в Кипър и братя Галеви не притежават нищо в Ресилово. Затова и такса смет трябва да се плаща от други.

В списъка фигурират и имената на приближени до Братя Галеви. Общината Изпратила писма до физически и юридически лица, че чрез съдия-изпълнител ще търсят неплатените суми. Собственик на хотел дължи над 90 000 лв. данъци, не е плащал от 2007г. 

На съдия-изпълнител са дадени и физически лица, които дължат от 300 до 16 000 лв. на общината, уточниха от администрацията

Последвайте канала на

Десислава Станева
3336 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.10 | 19:30

1
Работата е проста: комфискация.

Добави коментар

Водещи новини