Вижте къде спират водата в София

  • 09 септември 2018 12:32

  • 969
  • 0
Вижте къде спират водата в София
© Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Иван Радоев", в кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. "Иван Радоев" между ул. "Боряна" и ул. "Народно хоро".
Във връзка с ремонтни работи на пл. "Мургаш", в с. Подгумер, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Тополите", ул. "Спортист", ул. " Котева", ул. "Изгрев", ул. "Зора", ул. "Брезите", ул. "Крушова".

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Гьорче Петров", в жк. "Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. "Георче Петров" от ул. "Иван Хаджиенев" до бул. "Сливница".

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Грамадите", в с. Доброславци, е причината за спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 ч. на живеещите в района на ул. " Грамадите", ул. "Ракита", между ул. "Старото училище" и ул. "Грамадите".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Последвайте канала на

Novini.bg
969 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини