Утре асфалтират пътя до Своге

  • 04 септември 2018 10:42

  • 1780
  • 2
Утре асфалтират пътя до Своге
©

Продължава фрезоването и почистването на настилката в участъка от пътя Своге - София. Преасфалтирането ще бъде в сряда, информира АПИ.

Дейностите се извършват без спиране на движението в една лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, предвид извършващите се строителни работи.
В сряда движението по пътя Своге - София ще бъде спряно. Обходните маршрути за леките автомобили са през Искрец и Бучин проход.

Проходът "Петрохан" също е в ремонт и в този участък шофьорите трябва да карат с по-ниска скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Тежкотоварните камиони и автобусите, идващи от Видин и пътуващи към Своге, за да не влизат в Искърското дефиле, ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките автомобили и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да преминават в двете посоки до отклонението за село Редина.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1780 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.04 | 12:14

2
Ама сега го асфалтират, след като загинаха 17 души, а седесарските мутри си поделиха 10-ки милиони за ремонт какъвто не е имало. Смърт чрез разстрел за СДС.
j

2018.09.04 | 11:14

1
pres putkata mie

Добави коментар

Водещи новини