Пускат на пазара дърва за огрев по 50 лв. кубика

  • 15 февруари 2012 18:29

  • 1593
  • 2
Пускат на пазара дърва за огрев по 50 лв. кубика
©

Шестте държавни горски предприятия да пуснат за продажба по 200 куб. м. дърва за огрев. Това разпореди министърът на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.  

Количествата трябва да бъдат осигурени за местата с недостиг в страната. Дървата ще бъдат освободени от задържаните в предприятията конфискувани от нарушения количества и ще се търгуват на преференциална цена от 50 лева.

Заради споровете по промените в Закона за горите и наредбите към него, регламентиращи дърводобива и продажбата на дървесина, министърът на земеделието и храните д-р Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на спря търга на Софийска стокова борса, който беше насрочен за днес. Затова се разбраха на среща в понеделник министъра и представителите на браншовите организации. Търгът ще се проведе след като се постигне консенсус с браншовиците.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.02.15 | 23:31

2
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
Ambulance

2012.02.15 | 23:31

1
Найденов ако тъговците платят само по 5лв кубик дърва на горското значи би следвало да стигнат до нас по 25-30лв кубик,за да може ние бедните и болни хора да изкараме зимата в този студ!!!Тези дърва вие не сте ги садили но иначе се водят на вас-поне това можехте да направите!

Добави коментар

Водещи новини