Ето колко е струвала екскурзията на смъртта до манастир "Седемте престола" на загиналите край Своге

  • 27 август 2018 07:47

  • 48533
  • 2
Ето колко е струвала екскурзията на смъртта до манастир "Седемте престола" на загиналите край Своге
©

Евтините екскурзии за пенсионери са масова практика в селото, разказаха жители на Световрачане. Въпросната злополучна екскурзия е била на цена от 12 лева.

13 от 16-те загинали в катастрофата с автобус край Своге са от Световрачене. Двама от починалите са с неизяснена към момента самоличност, стана ясно от думите на кметът на Световрачене Светла Николова пред БНР.

Сутринта в неделя църковната камбана биеше тревожно. Хората от Световрачене заявяват, че всички са близки и познати. "Такова нещо как се преживява", питат се хората.

Абсолютно всички близки на починали и пострадали при катастрофата са информирани. Изказвам своите съболезнования, каза кметицата на Световрачене Светла Николова.

В Пирогов са 5 жени, 4 от които са в тежко състояние. Във ВМА има двама души – мъж и жена и в Окръжна болница има две жени. За съжаление има баба и внуче, които загинаха, вуйчото е в болница.

15 са погребенията в Световрачене, сподели тя. Те се организират от вчера. Утре започват, а днес в 10:00 часа ще има молебен.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
48533 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ads

2018.08.27 | 18:46

2
нали знаете защо струват толкова тия екскурзии, там като отидат имат 1-2 часа в които пробват да ги набутат пенсионерите да си купят някакви работи тип вс телешоп и от там си избиват парите
Умник Гюро

2018.08.27 | 11:17

1
Всички чуха Министъра на вътрешните работи, че инвалидната ел. триколка е била с предимство. Бащата на Фатмака Радев е виновен за пътна злополука с опасност за човешки живот. Той трябва да бъде съден. Другарю Фатмак Радев, защо се намесваш в работите на полицията?

Добави коментар

Водещи новини