Обновяват при нужда пешеходните пътеки около училища и детски градини в София

  • 24 август 2018 12:09

  • 1035
  • 0
Обновяват при нужда пешеходните пътеки около училища и детски градини в София
©

Обновяват при нужда пешеходните пътеки около училища и детски градини в София. Това ще се случи до 17 септември.

Припомняме ви, че вчера МРРБ разпространи информация за пешеходните пътеки, според която пред училища и детски градини те трябва да са червени и осветени.

"Както всяка година съм възложила на зам.-кмета по транспорт и неговия екип да направят огледи на ситуацията с инфраструктурата около училища и детски градини, във връзка с началото на учебната година“, обяви днес кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

„През последните години работим много активно за осветяване и цялостно осигуряване на безопасност при пешеходните пътеки в София. Имаме над 220 осветени пешеходни пътеки, така че продължаваме с тази тема", заяви Фандъкова.

"Знаете, че ги бяхме маркирали с по-ярки цветове. За съжаление наредбите от предписанията бяха такива, че ни принудиха да демаркираме и да ги оставим черно-бели“, коментира тя.

„Повторно маркиране в червено малко ще ни дойде в повече, защото това за допълнителни средства. За мен маркирането в червено е по-сигурния вариант, но трябваше да се мисли навреме", заяви още кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1035 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини