Малоброен протест пред КФН заради фалиралата "Олимпик" (снимки)

  • 20 август 2018 10:42

  • 1669
  • 2
Малоброен протест пред КФН заради фалиралата "Олимпик" (снимки)
© Novini.bg

След фалита на застрахователната компания „Олимпик“ близо 200 000 българи останаха без  „Гражданска отговорност“.

Заради това в социалните мрежи се организират протести, чрез които потърпевшите да изразят недоволството и да потърсят отговорност от държавните институции за несправедливостта.

Днес сутринта пред сградата на КФН дойдоха обаче само няколко потърпевши български граждани, клиенти на компанията, предаде репортер на Novini.bg.

Те поискаха отново държавата да потърси отговорност от Комисията защо е допуснала от май месец досега да се сключват застраховки.

Недоволните заявиха пред журналистите че няма да сключат нова застраховка „Гражданска отговорност“, тъй като имат такава.

Междувременно в момента в Министерски съвет се провежда среща между премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и ръководството на КФН.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1669 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
салатки и ракийки

2018.08.20 | 11:15

2
За да протестираш трябва морал, принципност, смелост и гражданско общество,май? Със салатки и ракийки и люпене на семки на раздумка и песен пред мърлявите блокове, не става силна и правова държава! А някой да е виждал граждани напоследък? За едно гражданско общество питам?
май не си дават сметка

2018.08.20 | 11:08

1
ВСИЧКИ "ЩАСТЛИВИ" В ТАЗИ ДЪРЖАВА МАЙ ИЗОБЩО НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ ПОЛУЧАВАЙКИ КОЛОСАЛНИ ЗАПЛАТИ ОТ ПО 2000 ЛЕВА И ПОВЕЧЕ, ДИШАТ СЪЩАТА МРЪСОТИЯ, КАРАТ КОЛИ СРЕД НАДРУСАНИ И ПИЯНИ И СРЕД НЕГРАМОТНИ ЦИГАНИ С КУПЕНИ КНИЖКИ - ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ, ПИЯТ КОКТЕЙЛИ ПО ВИТОШКА, КЪДЕТО МЕТЛИТЕ НА АНГАЖИРАНИТЕ ПО СОЦИАЛНА ЗАЕТОСТ ЦИГАНКИ ВКАРВАТ ИЗСУШЕНИ Х.ЧКИ И С.ПОЛИ В КОКТЕЙЛИТЕ.... ИЗОБЩО - ВИП, А?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини