Променят движението в София

  • 20 август 2018 08:42

  • 1788
  • 0
Променят движението в София
© Булфото (Архив)

Въвежда се временна организация на движението за рехабилитация на уличен канал по бул. „Арсеналски“, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва: 

- до 24.00 часа на 23 август по южната половина от пътното платно на бул. „Арсеналски“ в участъка от ул. „Никола Козлев“ до ул. „Зорница“, както и през кръстовище бул. „Арсеналски“ – ул. „Зорница“. Движението ще се извършва двупосочно в по едната лента в посока по северната половина от пътното платно на булеварда. 

-От 00.00 часа на 24 август до 24.00 часа на 27 август по южната половина от пътното платно на бул. „Арсеналски“ в участъка от 145 м, между ул. „Църноок“ и ул. „Зорница“, както и през кръстовище бул. „Арсеналски“ – ул. „Никола Козлев“.

Движението ще се извършва двупосочно в една лента в посока по северната половина от пътното платно на булеварда. 

-От 00.00 часа на 28 август до 24.00 часа на 31 август по южната половина от пътното платно на бул. „Арсеналски“ в участъка от ул. „Никола Козлев“. Движението ще се извършва двупосочно в една лента в посока по северната половина от пътното платно на булеварда. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1788 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини