Борисов присъства на закриването на военното учение "Платинум лайън" (обновена+снимки+видео)

  • 09 август 2018 11:51

  • 1991
  • 5
Борисов присъства на закриването на военното учение "Платинум лайън" (обновена+снимки+видео)
© Пресцентър

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г присъства на официалното закриване на военното учение в "Платинум лайън" на Ново село и връчи сертификати на националните представители на държавите участнички, съобщиха от правителствената пресслужба.

В продължение на десет дни военнослужещи от осем държави отработваха ситуации за овладяване на терористични ситуации.

,,Поздравявам българското командване, за първи път планират, ръководят и са се справили прекрасно с това мащабно занятие. След като на политическо ниво със Сърбия, Албания Черна гора, Молдова, Грузия, Румъния имаме прекрасни отношения, отношения за стабилност, отношения за развитие, политическо развитие. Днес, на тези учения, ние променяме  мисленето не само на Балканите, но и на този регион. С тези учения ние променяме мисленето, учим се да воюваме заедно, да се отбраняваме и да гарантираме сигурността не само на Балканите, на нашите граждани, а и на Черноморския регион", коментира министър-председателят.

Едно прекрасно съоръжение за подготовка, тренировка и възпиране е съвместната ни база, която заедно с американските колеги имате възможност да използвате тези дни“, добави още Борисов.

На въпрос на медиите премиерът Борисов обърна внимание колко много средства се отпускат за развитие на българските общини. Вчера в Министерския съвет беше кметът на Сопот, който лично благодари на министър-председателя за помощта от държавата към общината. Премиерът изтъкна, че скоро ще стане готово Антимовото крило на Троянския манастир, който е символ на Троян, а отделно са отпуснати пари и за инфраструктурата в града.

,,В Гоце Делчев няма нещо ненаправено'', посочи Борисов и добави, че се отпускат средства и за метрото в столицата, както и за културна и градска инфраструктура в Пловдив. Според Борисов е естествено за там, където живеят най-много хора, да се отделят най-много средства.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1991 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.08.09 | 13:28

3
Мъка за руските курви, БРАВО Бойко!

2018.08.09 | 17:25

5
ПРОДАЖНА КУРВА НА ПОРОБИТЕЛЯ

2018.08.09 | 13:55

4
батални сцени няма ли
бай Хой

2018.08.09 | 13:24

2
Парадоксално, но факт- въпреки огромните усилия, положени от всички правителства преди нас, и особено пък от моето за реформиране, закриване, затриване и тотално унищожаване на армията, днес с дълбоко разочарование и прискърбие разбрах, че все още има някакво далечно подобие на славната армия, която имахме до преди 20 години.

2018.08.09 | 13:03

1
ПОРОБИТЕЛИТЕ

Добави коментар

Водещи новини