Вижте къде спират водата в София

  • 05 август 2018 09:54

  • 2341
  • 0
Вижте къде спират водата в София
© Pixabay

"Софийска вода"утре временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата заради ремонти, съобщиха от компанията.

Изграждането на сградно водопроводно отклонение на ул. "Голаш" жк. "Гео Милев" е причина за спиране на подаването на вода от 10.00 до 16.30 часа на живеещи в района на: ул. "Голаш".

Заради инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Нешо Бончев" кв. "Орландовци", се налага спиране на водата от 9.00 до 21.00 часа на живеещите в района на: по ул. "Нешо Бончев" от ул. "Лястовица" до ул. "Планинско цвете", по ул. "Петър Борисов Величков" от ул. "Нешо Бончев" до ул. "Гено Киров", по ул. "Кирил Пърличев" от ул. "Нешо Бончев" до ул. "Мелодия", по ул." Копринарска" от ул. "Нешо Бончев" до ул. "Гено Киров", по ул. "Гено Киров" от ул. "Кирил Пърличев" до ул. "Съзнание", ул. "Разлог".

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Даскал Стоян Попандреев" кв. "Бояна" е причина за спирането на водата от 9.00 до 21.00 часа за хората, живеещи в района на: по ул. "Ралевица" от ул. "Кумата" до ул. "Даскал Стоян Попандреев", по ул. "Даскал Стоян Попандреев" от ул. "Кумата" до ул. "Бояна парк".

Заради подмяна на пожарен хидрант на ул. "Саранци" кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа на живеещите в района на: по ул. "Саранци" от ул. "Летоструй" до ул. "Източна тангента".

Последвайте канала на

БТА
2341 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини