Катастрофа в ранни зори на АМ "Тракия", има пострадали (обновена)

  • 04 август 2018 08:37

  • 9559
  • 3
 Катастрофа в ранни зори на АМ "Тракия", има пострадали (обновена)
© Булфото (архив)

Катастрофа в ранни зори на АМ "Тракия".

Движението по аутобана в участъка Карнобат –Бургас в посока Бургас, се осъществява в една лента, поради ПТП, съобщават от АПИ. Движението се регулира от екип на Пътна полиция.

Двама души са пострадали, съобщи дежурният от Областно пътно управление, цитиран от "Фокус".  Откарани са в бургаска болница.

Движението по АМ „Тракия“ се осъществява в една лента и се регулира от екип на Пътна полиция. В останала част от областта движението се извършва с нормална интензивност. По-натоварен е трафикът на север от Бургас - по пътя Бургас-Поморие–Слънчев Бряг, както и на юг от града по посока – Атия и Созопол. Интензивно е движението на моторни превозни средства и по централните бургаски улици – „Иван Вазов“, „Христо Ботев“, „Уилям Гладстон“, „Булаир“ и „Цар Симеон“. Натоварено е движението по пътя от и към ж.к. „Меден Рудник“, както и на кръговото кръстовище „Трапезица“. Интензивен е трафикът и по бургаските булеварди – „Демокрация“, „Сан Стефано“ и „Тодор Александров“.

Последвайте канала на

Novini.bg
9559 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ivivaianolava

2018.08.04 | 12:13

3
329 km

2018.08.04 | 12:03

2
Катастрофа на широка, равна асфалтирана магистрала по светло може да се случи само с дрогиран малоумен седесар, защитаван от коствисткото правосъдие.
Мони

2018.08.04 | 10:13

1
Къде са скапаните ушеви?колоната от автомобили е 10 км

Добави коментар

Водещи новини