Босия се оплака: Отслабнах 20 килограма и състоянието ми се влошава

  • 03 август 2018 10:30

  • 3150
  • 6
Босия се оплака: Отслабнах 20 килограма и състоянието ми се влошава
© Булфото (архив)

Състоянието ми се влошава.

Това призна в интервю за БНР Николай Колев-Босия, който в средата на юни обяви гладна стачка против фалшивите шофьорски книжки, за оставката на транспортния министър и за разпускането на парламента. "В момента съм 63 килограма. Отслабнал съм с 20 килограма. Аз съм тръгнал да създавам един процес, ценности, въз основа на които да се създаде едно общество. Един такъв процес не може да започне от нищото. Той започва от саможертвата. Поставил съм две условия. Когато ги изпълнят, тогава ще спра гладната стачка, но аз не се самоубивам. Искам да поставя началото на един дълготраен процес, който да създаде такова общество, в което който и да е на власт, обществото да може да го удари през ръцете и да каже: "Това, което си написал, започвай незабавно да го изпълняваш“. Лидерството е идиотизъм, ние не сме стадо, че да се нуждаем от овен", каза още той.

Служители на "Български пощи“ също започнаха гладна стачка, защото са недоволни от заплатите си и от условията, в които работят. Златка Младенова е първата, която започва да гладува. Тя обясни: "Нямаме столове, осветлението е лошо. Няма елементарни неща като сапун в тоалетните. Няма топла вода лятото. Много е горещо в помещенията, в които работим".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3150 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.08.06 | 18:50

6
Простакът е непобедим. Цицерон.

2018.08.06 | 18:48

5
Живота си е негов, ако иска нека стачкува и под някой влак. То ако всеки ненормалник тръгне да сваля правителства, до къде ще я докараме?
Българин

2018.08.03 | 18:27

4
Не виждам да е отслабнал.
Nor

2018.08.03 | 17:02

3
"Това, което си написал, започвай незабавно да го изпълняваш“. Лидерството е идиотизъм, ние не сме стадо, че да се нуждаем от овен"

Напротив! Точно стадо сме си и точно лидери трябват - стабилни хора, с ценностна система, принципи и ясна визия, с която да мотивират и водят към нещо по-добро. Само че сме толкова тъпо стадо, че не ни дреме кои са "лидери" и какво правят. А истински лидери никога няма и да дойдат, просто такива хора са на изчезване. Каква му е алтернативата на Босия - анархия ли?! Без правилна организация доникъде няма да се стигне... Дори и да свали правителството, следващите няма да се различават, а бленуваният от него процес на национално пробуждане няма и да дойде. Буквално се самоубива за нищо.
ищи

2018.08.03 | 11:02

2
Това е негова воля и негов живот.
Аре!

2018.08.03 | 10:55

1
Дъртият малоумник пак цъфна!

Добави коментар

Водещи новини