Комисия към МС в пълна готовност заради засегнатите райони в Тетевен

  • 25 юли 2018 18:45

  • 1429
  • 0
Комисия към МС в пълна готовност заради засегнатите райони в Тетевен
© Булфото (Архив)

След съгласуване на действията между председателя на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет и министър на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е отпътува за община Тетевен.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Целта на посещението е на място да бъде направен преглед на обстановката в населените места, засегнати от обилни валежи, с оглед по-бърза оценка и вземане на решение за подпомагане от страна на Комисията.

Във връзка с това по указания на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Междуведомствена комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет свиква заседание на 30 юли 2018 г.

Положителният опит за съкращаване на сроковете за вземане на решение за подпомагане на пострадали региони бе приложен по разпореждане на министър-председателя Борисов при преодоляване на последствията след наводненията в началото на месец юли, предизвикани от проливни дъждове в района на Мизия.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1429 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини