Промени в градския транспорт във Варна

  • 20 юли 2018 13:52

  • 691
  • 0
Промени в градския транспорт във Варна
© Булфото

От 21-ви юли (събота) започва реконструкция на улична мрежа на бул. "Осми Приморски полк" - в участъка от бул. "Васил Левски" до бул. "Христо Смирненски", включващ основен ремонт на пътен възел "Виница" и на пешеходния подлез. В тази връзка ще бъде затворено за движение западното платно в посока Виница-Варна. Движението ще се извършва в източното платно - двупосочно.

От 21-ви юли реконструкция ще започне и по трасето на бул. "Васил Левски" - в участъка от "Подвис" до бул."Осми Приморски полк", като в този участък ще бъде затворено за движение южното платно, а движението ще се извършва двупосочно - по северното платно.

Във връзка с ремонтните дейности се въвеждат следните маршрутни промени за линиите, обслужвани от "Градски транспорт" ЕАД Варна:

Автобусна линия 10 посока ЖП Гара: ул. "Подвис", надясно - по бул. "Левски", ул. "Отец Паисий", бул. "Вл. Варненчик", с автобусни спирки: "Х. Димитър", "Зеленика", "Спартак", "Янко Михайлов", "Тракия", "Катедралата", ЖП Гара.
Автобусна линия 209 след спирка "ХЕИ", сп. "Дубровник", сп. "Базар Левски" и по утвърдения маршрут до и от "Почивка". Няма да се обслужват спирки "Мир", "Черноризец Храбър", "Военна болница", "Терапията", "Сотира".

Последвайте канала на

Нора Виткова
691 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини