Йорданка Фандъкова: Всички ремонти са за доброто на гражданите

В момента реализираме мащабна програма – реконструират се улици, булеварди. Всички ремонти са с цел да бъде облекчен трафикът на София и за доброто на всички нас. Това коментира в студиото на "Денят започва" по БНТ столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и увери, че към момента въпреки лошото време всички обекти се движат в срок.

,,Няма как на определени места в столицата да не се образуват тапи, но въпреки това хората проявяват търпение, защото знаят, че промяната е за добро и е в интерес на всички нас'', каза Фандъкова.

По отношение на кварталните улици Фандъкова заяви, че тази година са отделени повече средства за тях, като районнните кметове имат задачата да координират процеса по тяхното обновяване и асфалтиране.

,,Работи се активно по тези места, отделно разполагаме и с програма за осветление. Разбира се, надявам се фирмите да изпълнят ангажиментите си както трябва, защото по договор са предвидени доста сериозни санкции'', заяви още столичният градоначалник.

Накрая Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска заяви, че в плановете на Столична община влиза и засаждането на нови дървета из столицата наесен.

,,По този начин ние полагаме грижа и за зелената система на София'', завърши тя.

Коментари

 1. 2018.07.19 | 09:49
  Дори знаем имената на "гражданите",от ГРОПхунтата са и наистина им е добре.Толкова откраднаха и продължават да крадат.
  1. 2018.07.19 | 10:07
   Гошко, Коледа идва!
 2. 2018.07.19 | 08:49
  НА ВНИМАНИЕТО НА Г-ЖА ФАНДЪКОВА - МНОГО ВИ МОЛИМ ВЗЕМЕТЕ СПЕШНО РЕШЕНИЕ ЗА РЕМОНТ И ПОДАРЕТЕ ПОНЕ ЕДНА ТОАЛЕТНА ЗА ПЪРВИЯ ЕТАЖ НА ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ НА НОИ - СОФИЯ ГРАД! С И БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НЯМА ИЛИ НЕ НИ СЕ ПРЕДОСТАВЯ ДА ПОЛЗВАМЕ ТОАЛЕТНА ПРИ ПОСЕЩЕНИЕ НА ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ!
 3. 2018.07.19 | 08:42
  във кампуса София. Във провинцията населението се топи със часове. До кога може да продължава това така ?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет