Спират временно водата в части от София утре

  • 17 юли 2018 15:10

  • 1003
  • 0
Спират временно водата в части от София утре
© Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Тодор Каблешков", в кв. "Манастирски ливади - запад" , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в района на ж.к. "Красно село", ж.к. "Борово", ж.к. "Белите брези" и района между ул. "Тодор Каблешков", бул. "Братя Бъкстон", бул. "Цар Борис Трети", както и в кв. "Манастирски ливади - запад" в района между бул. "България", ул. "Борис Димовски", ул. "Синанишко езеро", ул. "Мур", ул. "Родопски извор", ул. "Казбек", ул. "Ген. Стефан Тошев" и ул. "Тодор Каблешков".

Поради пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в селото.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Сашо Николов - Сладура", в кв. "Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Сашо Николов - Сладура" от ул. "Борис Руменов" до ул. "Асен Йорданов", както и на ул. "Аспарух Лешников".

Изграждане на уличен водопровод на ул. "Стадион", в жк. "Експериментален", в кв. "Горубляне", е причината за спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в блоковете от бл. 1 до бл. 35 и автосервиза зад бл. 22.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Хвойна", в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 ч. на живеещите в района на ул. "Парашутист", ул. "Канала", ул. "Еделвайс", ул. "Чавдар войвода".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1003 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини