Десетки свободни работни места в Разградско

  • 11 юли 2018 14:12

  • 634
  • 0
Десетки свободни работни места в Разградско
© Pixabay

Работодатели в област Разград обявиха над 140 свободни работни места, съобщиха от дирекцията "Бюро по труда" в Разград.

Най-много заявки са постъпили в разградското бюро по заетостта, което "покрива" общините Разград, Лозница и Цар Калоян. Търсят се медицински сестри, машинни оператори, учители. Има свободни места за шофьори, техници, продавачи и общи работници. Набира се също персонал за хотел по Черноморието.

Работодатели в региона дават възможност за стажуване на млади хора по проекта "Нова възможност за младежка заетост". Позициите, които се предлагат, са за монтьори, електромонтьори, електромеханици и др. По програмата са обявени и 38 свободни места за обучение по време на работа, като заявките са за обслужващи работници в промишленото производство, пекари, електромеханици, монтажници на хладилни и климатични инсталации, асистент-продавачи и др.

В бюрата по труда в Исперих и Кубрат се търсят счетоводители, готвач, механик, шофьори, лаборант и др., а по програмата за младежка заетост фирми от Исперих предлагат обучение за магазинер и технически сътрудници, допълват от трудовото ведомство в областния център.

Последвайте канала на

Десислава Станева
634 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини