Без вода в части на София утре

  • 25 юни 2018 11:53

  • 2469
  • 0
Без вода в части на София утре
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 юни 2018 г. (вторник), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан“ кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ж. к. „Ботунец“ 1.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски“№2.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски проход“ жк. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Мокренски проход“ от ул. „Мъглен“ до бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянски проход“ ъгъла с ул. „Мокренски проход“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ненко Германски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ненко Германски“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ненко Германски“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Тайга“ и ул. 253 кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по ул. „Тайга“ от ул. „Знаме на труда“ до ул. „Локорска“;
- ул. „Димитър Гущанов“, ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна“; ул. „Тайга“ ъгъла с ул. „Локорска“.
Вът връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Костенец“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Инж. Иван Иванов“ от ул. „Житница“ до ул. „Костенец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Костенец“ ъгъла с бул. „Инж. Иван Иванов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Рожен“ кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Рожен“ от ул. „Петър Панайотов“ до ул. „Балчо Нейков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: последна спирка на автобус №83. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2469 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини