Жители на Кубрат протестираха срещу разбитите пътища

  • 17 юни 2018 14:54

  • 2905
  • 2
Жители на Кубрат протестираха срещу разбитите пътища
© Булфото

Жители на община Кубрат излязоха днес за втори път на протест срещу разбитите пътища. Те блокираха за два часа пътя на изхода за Разград, като разпънаха по протежението на шосето българското знаме.
Издигнати бяха плакати "Този път води до безпътица", "Добре дошли на Марс", "Борба с дупките до дупка!", "Не на бездушието" и др. Протестиращите играха народни хора, а от високоговорителите звучаха и революционни песни. Показани бяха скъсани гуми и изкривени джанти, с искания за спешни ремонти на пътищата.


Преди месец и половина жители на Кубрат затвориха два от изходите на града - към Русе и Разград с искания за ремонти на пътищата.

От Агенция "Пътна инфраструктура" тази седмица съобщиха, че в момента се изработва технологичен проект за ремонта на 9 км от път II-49 Кубрат - Тутракан, в участъка между селата Топчии и Каменово, а със средства от ОП "Региони в растеж" се рехабилитират общо 31 км от второкласния път II-49 Търговище - Разград - Кубрат - Тутракан, който свързва областите Търговище, Разград и Силистра.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2905 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.06.17 | 17:51

2
Браво!

2018.06.17 | 16:45

1
Нашият диктатор ни обясняваше че имаме пътища като слънце ама не каза за коя държава става въпрос?

Добави коментар

Водещи новини