Актьори от Младежкия театър станаха контрольори в градския транспорт

  • 30 май 2018 13:55

  • 2255
  • 0
Актьори от Младежкия театър станаха контрольори в градския транспорт
©

Актьори от Младежкия театър "Николай Бинев" се впуснаха днес в нова вълнуваща роля. Те станаха контрольори за кратко, във връзка със съвместната кампания на Центъра за градска мобилност /ЦГМ/ и театъра, съобщават от трупата.

Актьорите Александър Хаджиангелов, Севар Иванов и Ахмед Юмер, заедно с контрольорите от ЦГМ, са раздавали талони за отстъпка на всички редовни пътници в трамвай номер 7. Пътниците, получили талони, могат да се възползват от 50 на сто намаление до края на календарната година за всички представления от репертоара на Младежкия театър.

Кампанията "Спирка "Младежки театър" дава възможност на всички клиенти на ЦГМ, притежаващи карти за 12, 6, 3 месеца, студенти и ученици със заредени 3-месечни карти и всички пенсионери и хора с увреждания с карти да ползват 50 на сто отстъпка от цената на билетите в театъра. За целта те трябва да вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет.

Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра /без гостуващите/ до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия - до края на годината, припомнят от екипа.

Програмата може да се види на сайта на театъра.

Последвайте канала на

БТА
2255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини