Чичото на Феди Башур разказа за игрите им в покъртителен пост във Фейсбук (снимки)

  • 29 май 2018 12:09

  • 45772
  • 1
Чичото на Феди Башур разказа за игрите им в покъртителен пост във Фейсбук  (снимки)
© Фейсбук/Емилия

Мариан Башур, чичо на починалия Феди Башур – доведен син на певицата Емилия, също публикува покъртителен пост във Фейсбук заради смъртта на племенника си.

Припомняме ви, че 19-годишното момче почина след тежка катастрофа на АМ „Тракия“, в която пострадаха самата певица и Джордж Башур.

Ето целият пост на Мариан Башур:

"В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб, чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна ❤️ как се набирахме ❤️ как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете ❤️ Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и с страхотна прическа ❤️ Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новият ти път, и така ще направим ❤️ Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много!!!!!!! Царството небесно те очаква, с широко отворени врати ❤️".

Последвайте канала на

Десислава Станева
45772 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.29 | 12:55

1
Амин

Добави коментар

Водещи новини