МВР търси родителите на децата, показали нацистки символи (снимка+видео)

  • 11 май 2018 11:47

  • 15198
  • 6
МВР търси родителите на децата, показали нацистки символи (снимка+видео)
© Lap.bg

Издирват се родителите на децата, които бяха голи до кръст и по телата им бяха изрисувани нацистки свастики по време на мача Левски – Славия, съобщи в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, предаде репортер на Novini.bg.

„Малки деца са, явно е, че някой друг им е внушил какво да правят“, коментира той. „Да ви кажат клубовете защо има такива хора“, заяви Радев.

Относно побоя над зам. - кмета на Ловеч, министърът заяви, че това е пример как се посяга на властта. „Безобразие е да се посяга на властта“, каза Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

Клипът с водача, който е спрян от полицаи и отказва да предаде шофьорската си книжка заради изтекла служебна карта на служителя е нагласен, смята министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.
Шофьорът не виждаше от 3 см, но видя после, че баджът на полицая е от 2016 година, коментира министърът пред журналисти в кулоарите на парламента. „Той формално е прав. Има обществена поръчка, която е забавена от преди мен. Това не зависи от мен, Ние казахме – да, сменете ги. Сега стикерчетата са с удължени до края на юни месец 2018 година. Сега ще ги питам аз защо не са залепени тези стикерчета. Хората трябва да знаят. Но въпреки това, това е провокация. Все пак е добър повод да си проверим редицата“, заяви министър Радев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
15198 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини