Младен Маринов: Наша отговорност е да отговорим на високите очаквания на хората

  • 09 март 2018 17:40

  • 1679
  • 0
Младен Маринов: Наша отговорност е да отговорим на високите очаквания на хората
© Булфото (Архив)

Наша отговорност е да отговорим на високите очаквания на хората.

Това заяви главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов по време отчет – анализа на извършеното през изминалата 2017 г. на ОДМВР-Пазарджик, съобщиха от МВР.

При представянето на отчета присъстваха заместник-директорът на ГДНП старши комисар Константин Димитров, областният управител на Пазарджишка област г-н Стефан Мирев, окръжният прокурор г-н Васил Малинов, председателят на Административния съд в гр.Пазарджик г-н Марияна Шотева, заместник-председателят на Окръжния съд в областния град г-н Александър Александров, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Иван Панайотов, представители на ДАНС и ГДБОП присъстваха на годишния анализ на ОДМВР-Пазарджик.

Директорът старши комисар Йордан Рогачев акцентира върху извършеното по отношение на противодействието и превенцията на престъпленията против собствеността. За четвърта поредна година се отчита спад в регистрираните кражби, които съставляват основна част от този тип престъпни посегателства. Друг значим успех на криминалистите от дирекцията и районните управления е повишаването на разкриваемостта на престъпления, свързани с притежание, разпространение и производство на наркотични вещества.

Бе отчетено доброто ниво на взаимодействието между полицейското разследване и прокуратурата, като показател за това са малкото върнати за доразследване производства.

В рамките на отчета главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов благодари на служителите на ОДМВР-Пазарджик за постигнатите добри резултати. Той акцентира върху основните приоритети на работа през настоящата година и насочи вниманието на служителите върху високите очаквания, които имат хората към полицейските структури по места.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1679 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини