Ограничено е движението на товарни автомобили на пътя Хасково - Кърджали

  • 27 февруари 2018 12:54

  • 1025
  • 0
Ограничено е движението на товарни автомобили на пътя Хасково - Кърджали
© Pixabay

Товарни автомобили с тегло над 12 тона да не се движат по пътя Хасково - Кърджали през село Мост. Това е единственото ограничение за републиканската пътна мрежа в област Хасково, съобщиха от областната администрация.

Областният управител Станислав Дечев е инспектирал днес работата на пътноподържащите фирми на магистрала "Марица" и на път 1 - 8 Харманли - Хасково. Те не са били в състоянието, което той и гражданите са очаквали, уточниха от пресцентъра на администрацията.

В община Тополовград следващите 3 дни от утре са били обявени за неучебни със заповед на кмета. Това е станало заради сложната обстановка и по-голямото количество навалял сняг. В община Ивайловград днешният ден е неучебен, като има вероятност и утрешният да бъде обявен за такъв.

Поради усложнена зимна обстановка е било прекъснато електрозахранването на помпена станция Симеоновград, която захранва с вода Симеоновград и село Преславец.

Всички населени места в областта са достъпни, снабдяването със стоки е регулярно. Няма тежки пътни инциденти, се казва още в съобщението.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1025 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини