"Всеки ден" излъга: Патриарх Максим не е в критично състояние

  • 01 февруари 2012 13:55

  • 3063
  • 5
"Всеки ден" излъга: Патриарх Максим не е в критично състояние
©

"Патриарх Максим е жив и здрав и не е в никакво критично състояние", каза изпълнителният директор на Правителствена болница доцент Любомир Спасов.

"Звъняха ми много журналисти. Добре е всички да знаят, че патриархът се чувства отлично. През последната седмица дори не се е налагало да му бъдат правени прегледи", коментира още доц. Спасов.

"Критичното" състояние на Максим бе отречено и от обкръжението му. "Патриархът на легло? Няма как да е истина, след като ежедневно го виждам как ходи из коридорите", отсече цивилният секретар на Максим - Захари Желязков.

Тъмножълт всекидневник почти изпрати в гроба патриарх Максим. Напълно в традициите на манипулативната информация, в днешния си брой изданието изфабрикува "новина", сочеща края на земния му път.

Спекулациите за здравословното състояние на патриарха не са от днес и вчера. Напук на зложелателите си, Максим продължава да изпълнява задълженията си и на преклонната за мнозина 97-годишна възраст. Последната му публична изява бе свързана с рокадата на президентския пост в България.

Патриарх Максим посети Народното събрание и лично благослови новоизбрания държавен глава Росен Плевнелиев.

Последвайте канала на

3063 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
...

2012.02.01 | 23:25

5
то новина ще е "Всеки ден НЕ излъга"...
nqkoi si

2012.02.01 | 19:07

4
Абе докога ще го цитирате този тъп вестник? До сега не съм прочел нещо цитирано от него и то да е вярно!@!@!
ace of spades

2012.02.01 | 19:07

3
и вие излъгахте като го копирахте и не можете да се извините или оправдаете за което ! Проверявайте си източниците вместо да се оправдавате/поправяте ... ама то какво да се оправдавате вие сте си същински жълт сайт , дори не знам за какво се поправяте като не ви пука за лъжливата информация която публикувате!БОКЛУЦИ СТЕ ТОВА ИСКАХ ДА ВИ КАЖА НА КРАТКО!
Lil

2012.02.01 | 19:07

2
На тази възраст нищо чудно да е в "критично състояние"... Няма ли вече да се оттегли??
s

2012.02.01 | 18:58

1
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини