Бащата на Кленовски: Никакви милиони нямаме

  • 01 февруари 2012 07:48

  • 1541
  • 1
Бащата на Кленовски: Никакви милиони нямаме
©

"След решението на съда Кленовски беше освободен и с конвой беше докаран до нас. Буквално пред вратата получават обождане и го връщат в СДВР и към 23.00 се обади адвоката и каза, че са му повдигнали мярка и нов арест за 72 часа. Т.е. домашният му арест продължи около 2 часа, през които той дори не си беше вкъщи."

Това каза пред Нова телевизия бащата на задържания в столичен мол Стефан Кленовски. Той и съпругата на Кленовски разказаха как се с случил арестът. На записа се вижда как задържаният получава два шамара, но не това е проблемът, според роднините му.

В студиото беше и седемгодишният му син, който каза, че е видял как арестуват баща му, видели са и другите деца и са се разплакали.

Аз не живея с него, аз съм му бивша съпруга. Имаме две деца, които отглеждаме заедно, но не живеем заедно, заяви жена му.

На въпрос дали синът му е „нежна душа”, след като Валери Йорданов заяви по-рано, че престъпниците вече са станали „нежни души”, щом се оплакват от два шамара, бащата на Кленовски попита: „Какво има предвид, че е гей ли? Той се е доказал като мъж”. Бащата на Кленовски увери, че синът му никога не се е укривал. На въпрос защо е носел фалшиви документи в себе си, той каза, че не са знаели какви са били документите му.

Имаме семеен бизнес, каза още баща му. Искаме да кажем, че с честен труд не се става милионер и се държи едно средно ниво на живот, никакви милиони нямаме.

Последвайте канала на

1541 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
!!!

2013.08.06 | 09:05

1
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари. Нека си опитаме късмета

Добави коментар

Водещи новини