Нено Димов ще обсъди възможностите за връзка между системите за измерване качеството на въздуха

  • 31 януари 2018 17:58

  • 810
  • 1
Нено Димов ще обсъди възможностите за връзка между системите за измерване качеството на въздуха
© Булфото (архив)

Министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ще обсъди технологичните възможности за връзка между измерванията на Националната система за мониторинг на качеството на атмосферния въздух на Изпълнителна агенция по околна среда към МОСВ и гражданските мрежи за измерване, съобщиха от пресцентъра на МОСВ.

В срещата ще участват кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, членовете на Съвета на учените към министъра на околната среда и водите проф. д-р Христомир Брънзов, директор на Национален институт по метеорология и хидрология – БАН, и проф. дфн Александър Драйшу, декан на Физическия факултет към Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и Стефан Димитров, създател на платформата AIRBG.INFO.

Срещата ще се проведе утре, 1 февруари, в сградата на МОСВ на бул. „Мария Луиза“ 22. След срещата към 15.00 часа ще има изявления на участниците.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
810 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.31 | 18:37

1
Няма по нагъл противен мазен нахален и безочлив тип от цялото правителство.Тоя бие всички по безобразие и педерастия.

Добави коментар

Водещи новини