Вижте къде спират водата в София утре

  • 30 януари 2018 09:54

  • 1282
  • 0
Вижте къде спират водата в София утре
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 януари, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на редуктор за налягане в кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Ботунец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ №2.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Резбарска“, жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Резбарска“ от ул. „Боруй“ до ул. „Макгахан“ и ул. „Баткун“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резбарска“ на паркинга пред бл. 188.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Свети Спас“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Свети Спас“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Прогоно“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1282 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини