Русенско семейство събра над три тона хранителни продукти за приютите на отец Иван

  • 19 декември 2017 11:30

  • 1861
  • 2
Русенско семейство събра над три тона хранителни продукти за приютите на отец Иван
© Булфото (архив)

Повече от три тона трайни хранителни продукти, перилни и почистващи препарати ще бъдат транспортирани днес от Русе до приютите на отец Иван в Нови Хан и в Якимово. Това съобщи Радослав Станчев, който заедно със съпругата си Силвия е организатор на благотворителната инициатива, съобщава БТА.

Помощите са събирани в продължение на около две седмици, като в акцията са се включили и близо 200 ученици от основното училище "Любен Каравелов" в Русе. Сред хранителните продукти има захар, брашно, олио, ориз, боб, леща, сол, картофи, лук, макаронени изделия, месни консерви, шоколади и захарни изделия, кафе, чай, сирене. Около 150 кг са перилните и почистващите препарати. Дарението включва също домакинска посуда и топли дрехи.

Станчев обясни, че заедно със съпругата си са организирали акция и през миналата година. Тогава са били събрани около 1,5 тона хранителни продукти.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1861 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Илия илиев

2018.01.03 | 20:31

2
Приют за стари и болни- да,но за такива които ги е "срам"да се покажат пред камера,намерили топлото,лекото и мекото и станали машина за ла..а-не.
blagodarim vi

2018.01.02 | 23:42

1
Bog da vi dari s stastie,,,,,,,,,,,,,,,,

Добави коментар

Водещи новини