Георг Георгиев: Добре познати сме със своите умения в Канада

  • 11 декември 2017 08:27

  • 1340
  • 2
Георг Георгиев: Добре познати сме със своите умения в Канада
© БНТ

Бизнес пътуванията са една от ползите от либерализацията на визите. Канада е много добре разположена към България. Ние сме един стратегически партньор на Канада. Нашата страна е силна със селскостопанската продукция, фармацевтичната производителност, ИТ продуктите и технологиите. Добре познати сме със своите умения в Канада. Това каза заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев в сутрешния блок на БНТ.

"Отпадането на визовия режим се отнася до тези, които отиват на пътешествия за до 6 месеца. За пътувания с цел образование и работа се изисква друга виза. Ако някой има желание да работи, ще трябва да си подготви документите предварително", разкри още той.

"За миналата година българите, които са посетили Канада са над 6000, а 15 000 канадци са посетили страната ни. Мислим за директна самолетна линия между София и Канада, но трябва да има интерес", завърши темата за дипломатически отношения с Канада той.

"Статусът на Йерусалим трябва да бъде определен в консенсус между Израел и Палестина", заяви още заместник-министърът по темата за признаването на Йерусалим за столица на Израел.

“Знакът, за подобряване на отношенията ни с Македония, беше даден още с дипломатическите срещи между двете държави. Категорично не само говорим, а действаме. Всички тези срещи бяха уникални”, завърши Георг Георгиев

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1340 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.12.11 | 11:56

2
За кредитните карти ли намеква този?
откъде го

2017.12.11 | 10:12

1
изровихте това зализано лайно-конте????

Добави коментар

Водещи новини