Как да скриете личните си данни от приятели

  • 10 декември 2017 13:19

  • 4607
  • 0
Как да скриете личните си данни от приятели
© Pixabay

Всеки има какво да крие. Възможно е в паметта на смартфона ви да има снимки, които да не искате да бъдат известни на хората около вас. Въпреки че повечето смартфони днес са снабдени с всевъзможни методи за защита, да се скрият личните снимки не е толкова лесно.

Затова ви предлагаме да се запознаете със Secure Photo Viewer.

Това приложение позволява не да скриете избраните снимки, а да покажете само предварително маркирани. Важно нещо: преди използването на приложението се убедете, че вашето устройство е защитено с един от методите за биометрична идентификация или парола. В противен случай ефективостта на Secure Photo Viewer се губи.

Установявайки приложението на своя телефон, не се удивявайте от факта, че то не е налице на работния ви екран. Това е направено преднамерено, за да не привлича излишно внимание.

За да използвате Secure Photo Viewer, необходимо е да стартирате приложението „Галерия“, да марките снимките, които искате да се виждат, и да изберете „Сподели“.

Сега в падащия прозорец отбележете иконката Secure Photo Viewer и блокирайте смартфона. В следващия миг смартфонът отново ще се включи, а на екрана ще се появяват избраните от вас снимки, които смело можете да покажете на събеседника си.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
4607 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини