Мобилни екипи по заетостта са провели срещи с работодатели в област Хасково

  • 30 ноември 2017 12:41

  • 773
  • 0
Мобилни екипи по заетостта са провели срещи с работодатели в област Хасково
© Novini.bg

През месец ноември мобилните екипи към Дирекция "Регионална служба по заетостта" в Хасково проведоха срещи с крупни, ключови и структуроопределящи работодатели на територията на областта, съобщи директорът на дирекцията Господин Господинов, цитиран от БТА.

С 4 дружества са били коментирани възможностите за наемане на работна ръка, отваряне на нови работни места и заявяването им чрез бюрата по труда.

В ООД в Хасково са били разгледани варианти за подаване на заявки по ОП "Развитие на човешките ресурси". В друго дружество в областния център собствениците ще обмислят и заявят в Бюрото по труда бройки за персонал в склада и за товарно-разтоварни дейности.

10 свободни работни места са били реализирани след среща в предприятие за производство на кожени изделия в Димитровград, а работодателят има действаща заявка за вакантни места за длъжност "Машинен оператор шиене на кожени изделия". В Бюро по труда - Димитровград са били проведени интервюта с 9 кандидати за работа в завод за автомобилни компоненти, като двама са одобрени, а е потвърдена и следваща дата за процедура по подбор на кадри.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
773 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини