Майката на убитата Мирослава: Смърт за смърт

  • 25 януари 2012 21:27

  • 5510
  • 7
Майката на убитата Мирослава: Смърт за смърт
© Булфото

Според Емилия, майката на убитата Мирослава Николова от Перник, справедливото наказание за хората, отнели живота на детето й, е смърт за смърт.

Тя изрази надежда протестите на перничани да имат ефект и да се промени закона.Не може един убиец да бъде изкаран луд и да излезе на свобода, каза още Емилия по време на организирания за четвърти път тази вечер протест в Перник.

"Променете Наказателния кодекс - от 30 на 50 години затвор за убийство", бе единият надпис, издигнат пред сградата на Съдебната палата. Недоволните от събитията около трагичния инцидент призоваха още: "Да спрем убийствата в България".

Тялото на Мирослава все още е в съдебна медицина за експертизи и не е определена дата за погребението.

На 12 януари бе открит трупът на 18-годишната Мирослава Николова от Перник, която изчезна в края на миналата година. Двама души бяха задържани за нейното убийство, като единият от тях Стойчо Стоев-Чочо се самоуби при съмнителни обстоятелства в присъствието на служители на ГДБОП. Прокуратурата повдигна обвинение на другия арестуван по случая Марио Любенов-Заека.

Мирослава изчезна на 7 ноември 2011г. вечерта след тренировка по таекуондо в Перник.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5510 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Владислав

2014.11.29 | 22:02

7
Всичко около тази история някак си меко казано смърди! Всички се втурват през глава да говорят за един луд и един самоубил се. Не ви ли се струва, че зад това стоят и други лица? Някак си много нагласено ми се вижда всичко от самото залавяне на извършителите до ден днешен. Аз смятам, че разследващите не си вършат достатъчно добре работата и се задоволяват с това което им е подхвърлено. Един вид "Отбиване на номера". Всичко в тази история е прекалено съмнително за да кажем, че лудия трябва да си получи доживотната присъда и с това да се приключи. Има прекалено много въпроси на които още не е отговорено.
:(:(:(:(:(:(

2014.11.29 | 22:01

6
ГОРКАТА МАЙКА,КОЙ ЗНАЕ КАК СЕ ЧУВСТВА ;(.МИРОСЛАВА ТРЯБВАШЕ ДА Е ЖИВА,ПРЕДСТОЕШЕ И БАЛ,СЛЕД ТОВА СЛЕДВАНЕ И Т.Н.ЖИВОТА БЕ ПРЕД НЕЯ ;( ;( ;( ПОЧИВАЙ В МИР МИМЕ,НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ ЗАБРАВЕНА :(
ааа

2014.11.29 | 22:01

4
И аз съм ЗА промяна в НК.Трябва да има справедливост.Смърт за смърт!!!Винаги съм бил за по-строги и по-справедливи санкции!А и смятам,че по този начин обществото ще се страхува да извършва подобни престъпления!Всички трябва да се страхуват от ЗАКОНА!
bbbbb

2014.11.29 | 22:01

5
taka e

2014.11.29 | 20:54

3
:):):)Те хората го измислиха-понеже няма никакво място по затворите в БГ( които вече са пренаселени) , наще хубавци пускат ОСЪДЕНИ убийци -намерили са му чалъма,вие акъл не им давайте,за тия дето даже не са осъдени още :):):)

2012.01.26 | 22:40

2
какво е станало тука, да не би някой да е отстрелял архар
bob

2012.01.26 | 08:51

1
А защо не коментират хората в Перник за какво семейство става въпрос .Семеиство алкохолици и дещеря която продължава да се държи неадекватно .Само Мимето беше свестно момиче но си отиде и по вина на маика си

Добави коментар

Водещи новини