Гледай на живо

Евро 2020: Англия - Шотландия

Пострадалите от МВР в Мировяне искат оставката на Цветанов (видео)

24 януари 2012 14:48

Пострадалите от МВР в Мировяне искат оставката на Цветанов (видео)
©
1540 2

Пострадалото от действията на МВР семейство Начкови от Мировяне обяви, че създава граждански комитет, който ще се занимава със случаите на насилие над обществото.

Начкови поискаха до дни оставката на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. В противен случай щели да започнат с протестни шествия, които ще продължат, докато Цветанов не освободи поста.

Желаещите да се присъединят към инициативата може да го направят в социалната мрежа Facebook, където Начкови щели да публикуват информация за действията на комитета.

Семейството е подало и жалба до прокуратурата заради действията на полицията и очаква държавното обвинение да се самосезира по случая.

В събота Петър и Малина Начкови се оплакаха, че срещу тях е било упражнено насилие по време на полицейска акция. Домът им бил обискиран в събота, а двамата са били арестувани. Полицията откри пет кутии безбандеролни цигари по време на претърсването. Начкови твърдят, че спецполицаите са използвали физическа сила и са превишили правата си. Дъщерята на семейството - Ралица, пък е автор на група срещу премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Facebook. Начкови са освободени малко след края на проверката.

1540 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
Пъпеш

2012.02.21 | 11:28

2
Няма да дочакате оставка от най-кадърния министър в кабинета. Вие да не сте се побъркали бе хора? Ако той си подаде оставката кой ще ни управлява? Нали веднага кабинетът отива на кино? Не се надявайте да подаде оставката си другаря Цветанов. Той ще си управлява още до края на мандата а може би и още два мандата. В България по-умни от него няма. И не шумете много, защото имате фирма нали? Веднага ще ви бъдат изпратени данъчни които ще ви ликвидират от проверки и актове. Да, да, същите тези данъчни, които на него нищо не му направиха, защото прехвърли вината на тъста си.

2012.01.26 | 13:42

1
"Борисов: Ще поискам няколко оставки..." Бойко , бъди мъж , на думата си дръж.

Добави коментар

Водещи новини