Цветанов се разходи из Русе, разгледа проектите, които се реконструират с европари (снимки)

  • 07 ноември 2017 13:32

  • 1351
  • 3
Цветанов се разходи из Русе, разгледа проектите, които се реконструират с европари (снимки)
© Фейсбук/Цветан Цветанов

"Благодарение на усилията на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се наваксва натрупаното по време на служебното правителство изоставане по русенските проекти", заяви днес в Русе Цветам Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

Той посети обекти от образователната и пътна инфраструктура, които се реконструират с европейски средства.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

"С мен бяха народният представител от ГЕРБ-Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев и зам.–кметовете на Община Русе Димитър Наков и Страхил Карапчански. По време на огледа подчертах, че над 2000 деца ще могат да се възползват от създадените нови условия за обучение и игри в МГ „Баба Тонка“ – Русе, СУ „Христо Ботев“ – Русе, детските градини „Пинокио“ 1 и 2 и „Русалка 2“. Казах още, че обектите ще бъдат завършени в срок - през есента на следващата година, и това е плод на общите усилия на Община Русе и Министерски съвет. Запознах се и с проекта за обновяване на русенския кей и реконструкция на бул. „Придунавски“, като размерът на безвъзмездно финансиране от европейските програми по тези проекти е над 12 млн. лв.", информира Цветанов във Фейсбук.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1351 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2017.11.08 | 17:17

3
Ами какво друго да прави,той е единственият депутат,който харчи държавни средства да обикаля държавата и да повтаря колко е БВП,колко кадърен е Бойко,ГЕРБ,без да си дава сметка,че няма кой да му вярва,но пък по този начин сплотява "своите си хора",как да разпределят и на кой

2017.11.08 | 17:17

2
БАМБАЛ
дуци

2017.11.08 | 17:17

1
града е пълна скръб брагодарение на "големия кмет " и менторите му като Цвъки които цопнаха на този пост!

Добави коментар

Водещи новини