Общинските съветници от ГЕРБ-Добрич дариха средства на отделение по педиатрия

  • 06 ноември 2017 13:21

  • 584
  • 1
Общинските съветници от ГЕРБ-Добрич дариха средства на отделение по педиатрия
©

Общинските съветници от ГЕРБ-Добрич дариха част от възнагражденията си за октомври на отделението по педиатрия в многопрофилната болница за активно лечение в областния град, съобщиха от пресцентъра на партийния офис.

С дарените средства коридорът на отделението ще придобие нова визия, ще наподобява уличка, по която малките пациенти ще се разхождат. Всяко дете ще може да остави свое послание на изобразено дърво. До кабинета за прием всички медици в отделението ще оставят отпечатъци от ръцете си като знак, че се грижат в екип за малките пациенти, поясняват от пресцентъра на ГЕРБ-Добрич.

Общинските съветници са направили дарението по повод две години от полагането на клетвата за мандата на общинския съвет. И занапред общинските съветници от ГЕРБ ще заделят всеки месец част от възнагражденията си като един от групата ще определя кауза, която да бъде подкрепена, допълват от пресслужбата на партийния офис.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
584 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Лицемери

2017.11.06 | 14:52

1
Могат да си дадът цялата заплата без проблем ! В Добрич пада такова грабене от шайката на Тиквата,че всички са вече милионери !

Добави коментар

Водещи новини