Временно променят движението на влаковете между София и Перник

  • 03 ноември 2017 15:40

  • 2880
  • 0
Временно променят движението на влаковете между София и Перник
©

От 6 ноември до 9 декември ще бъдат въведени временни промени в движението на всички влакове, които пътуват в участъка между София и Перник. Това се налага поради ремонтни дейности по железния път, които ще се извършват в участъка между спирка Метал и гара Драгичево, съобщиха от пресцентъра на компанията.

По тази причина всички влакове, които преминават в участъка на извършвания ремонт в интервала от 09:30 до 16:40 часа, ще се движат София-Драгичево-София и Благоевград-Перник-Благоевград.

За клиентите на националния железопътен превозвач, които пътуват с тези влакове, ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка между гарите Перник и Драгичево. Международният бърз влак № 361 от София за Солун, който заминава от Централна гара София в 15:00 ч., ще тръгва с 25 минути по-рано, т.е. в 14:35 ч. и ще пътува по-обиколен маршрут през гарите Разменна и Храбърско. Всички пътнически и бързи влакове, които се движат в сутрешните и вечерните часове, ще преминават в участъка на извършвания ремонт с намалена скорост. По тази причина ще бъдат въведени промени в графика им на движение.

Подробна информация за промените в разписанието на влаковете клиентите на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД могат да получат от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg) или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2880 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини