Двама харманлийци получиха награди за благотворителност

  • 30 октомври 2017 13:44

  • 968
  • 0
Двама харманлийци получиха награди за благотворителност
© Pixabay

Двама жители на Харманли получиха награди за благотворителност, съобщи общинският пресцентър. Пембе Юсеин и Живко Йосифов са били отличени по предложение на кмета Мария Киркова.

Националното сдружение на общините е осигурило почетните плакети и грамоти след предложенията на местните власти. Те се връчват на харманлийците заради организирани от тях благотворителни инициативи за децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Харманли.

"Добрите дела трябва да бъдат възнаградени, а допринеслите за тях хора трябва да бъдат удостоени с внимание и поощрени. Тогава доброто става "заразно". Считам, че тези хора са истински "активни граждани", а общественото признание ще бъде за тях удовлетворение от добре свършената работа в полза на деца в неравностойно положение". Така е мотивирала номинациите си кметът представител на партия ГЕРБ.

Днес тя е връчила отличията и е благодарила за инициативността и благотворителния жест. Юсеин и Йосифов са изразили благодарност към местната власт за признателността и отделеното внимание. Те са споделили идеи за бъдещи благотворителни каузи, се посочва в съобщението.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
968 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини