Пращат на детска градина малчуганите от приюта на отец Иван

  • 23 януари 2012 13:07

  • 706
  • 2
Пращат на детска градина малчуганите от приюта на отец Иван
©

Благодарение на община Елин Пелин от февруари децата, които живеят при отец Иван, ще посещават и детска градина.

Това съобщи регионалният министър  Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена на брифинг след редовната среща с отец Иван от Нови хан.

От „Социалното подпомагане” и Агенцията за закрила на детето са предложили на всички 88 души да се настанят в защитени жилища, но те са отказали. "Предпочитат да живеят при отец Иван", каза министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя допълни, че паралелно с това Софийска областна управа съвместно с общината ще осигурят ремонт на църквата, тъй като тя също е в много лошо състояние. Осем фургона ще бъдат предоставени за проекта за нуждите за строителството на новия дом, който ще бъде построен за обитателите на сградите към църквата на отец Иван в Нови хан. Живущите, които активно ще участват в строителството, ще могат да бъдат временно настанени в тези фургони.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
706 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Майка

2012.01.24 | 07:06

2
Бог да го благослови! Хора като него ми дават надежда че доброто съществува.

2012.01.23 | 16:24

1
Нищо написано ! А ако беше Преслава нямаше да ми стигне цял ден за да изчета глупостите и комплексарските изстъпленията . Срам ме е от вас българите .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини