Вижте къде спират водата в София утре

  • 01 октомври 2017 10:15

  • 10033
  • 1
Вижте къде спират водата в София утре
© Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Житница", жк. "Славия", се налага спиране на водоподаването от 10. 00 до 22.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Житница", ул. "Хайдушка поляна", ул. 691, ул. "Хайдушко изворче".

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. "Смърч" и ул. "Битоля", жк. "Белите брези", се налага спиране на водоподаването от 10. 00 до 18. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:по ул. "Ворино" от ул. "Проф. Д-р Димитър Атанасов" до ул. "Битоля", по ул. "Битоля" от ул. "Хайдушка гора" до бул. "Гоце Делчев", по ул. "Смърч" от ул. "Дойран" до ул. "Битоля".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шейново", Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Мургаш", ул. "Шейново", ул. "Васил Априлов", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Охрид" кв. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. "Охрид" от ул. "Свищов" до ул. "Опълченска"

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Илия Джагаров", с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 10. 00 до 14.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Илия Джагаров", по ул. "Цветан Пешев" от ул. "Илия Джагаров" до ул. "Поп Стоил Петков".

Последвайте канала на

БТА
10033 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.01 | 15:25

1
Това при соца считаше за произшествие, костовизмът направи София седесарска кочина.

Добави коментар

Водещи новини