Днес времето ще остане хладно, но без валежи

  • 24 септември 2017 06:43

  • 2097
  • 0
Днес времето ще остане хладно, но без валежи
© pixabay.com

Минималните температури днес ще са между 7 и 12 градуса. Облачността ще е разкъсана, след обяд - предимно значителна, но ще се задържи почти без валежи.  

По-късно през деня ще духа до умерен запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са между 21 и 26 градуса.  

Атмосферното налягане бавно ще се повишава, ще е малко по-високо от средното за месеца. В планините облачността ще е разкъсана, след обяд предимно значителна, по билата ще е мъгливо. Почти без валежи. Ще духа умерен, по билата и временно силен запад-северозападен вятър, който привечер ще отслабва и ще се ориентира от юг-югозапад.

Максималната температура на височина 1200 м ще е около 14 градуса, на 2000 м - около 6 градуса. 

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево.

Максималните температури ще бъдат 22-25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.  

Следващата седмица ще е предимно облачно с вероятност за превалявания главно в Южна и Източна България. Температурите ще варират от 18 до 25 градуса.  

В четвъртък се очакват повече слънчеви часове, но в петък ще премине нов хладен въздух, който ще понижи температурите в събота до 16-23 градуса.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2097 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини