Фандъкова написа писмо на Банов

  • 20 септември 2017 14:51

  • 3869
  • 2
Фандъкова написа писмо на Банов
© Булфото (архив)

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска изпрати писмо до министъра на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за и поиска ремонтиращата се част от бул. "Дондуков" да бъде асфалтирана.

Искането на столичния кмет е специализираният експертен съвет на Министерство на културата да съгласува изпълнение на активните ленти за движение в участъка на бул. "Ал Дондуков" от ул. "Г. С. Раковски" до бул. "В. Левски" с асфалт, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска моли съветът да разгледа отделно участъка от бул. "Княз Ал. Дондуков" между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "В. Левски", като се съобрази с внесения от Столична община проект за полагане на асфалтова настилка на активните ленти за движение.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3869 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.09.21 | 19:00

2
ЗНАЯТ ЛИ КАКВО Е ТОВА КУЛТУРА
Днд

2017.09.21 | 19:00

1
Не ,разбира се. Друг е въпросът ,че можеше да се направят нови жълти павета. И то не само на \"Дондуков\". Все пак това е център ,не магистрала.

Добави коментар

Водещи новини