Разширяват видеонаблюдението в София (видео)

  • 13 септември 2017 13:54

  • 3398
  • 2
Разширяват видеонаблюдението в София (видео)
© Novini.bg (архив)

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска присъства на откриването на приемна на полицейските инспектори при Трето РУ-СДВР, предаде репортер на Novini.bg

Приемната е разположена на Женския пазар и ще бъде отворена за граждани през целия ден. Към нея има изграден център за видеонаблюдение, където се следи за реда в района.

Фандъкова заяви, че през последните години Столична община полага усилия този район да се превърне от място с не добра слава в по-приветливо място.

Столичният кмет посочи, че след реконструкцията на Женския пазар от общината заедно с полицията полагат усилия да бъде осигурена сигурността на посетителите на пазара и живущите в района.

Тя поясни, че в момента се работи за разширяване на системата за видеонаблюдение в цяла София. По думите на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска това ще допринесе за по-доброто сътрудничество между Общинска полиция и МВР с цел гарантиране на сигурността на гражданите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3398 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.09.13 | 23:58

2
Аз знам че това което писах по долу ще си остане глас в пустиня но ако същите тия криминално проявени.... захитреят и почнат да обират банки и депутати вместо бедни старци, който само малка част от тях имат пари..какво ще се случи ще важи ли по-долу написаното?

2017.09.13 | 23:58

1
Държава която няма доверие на гражданите си, е под постоянно видео наблюдение, защо същата тази държава пуска криминално проявени на свобода?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини